Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Γιατί οι άντρες επιλέγουν τις «χαζές»



Έχεις φάει τα νιάτα σου στα θρανία. Έχεις λιώσει για να φτιάξεις ένα «όνομα» στην κοινωνία. Είσαι έξυπνη, νέα, όμορφη και με απόψεις. Ακούγεσαι κελεπούρι, σωστά;

Λάθος αγαπητή αναγνώστρια, που διαθέτεις και εσύ αυτά τα χαρακτηριστικά.

Ξέχνα αυτά που ήξερες ή μάλλον για να ακριβολογούμε που νόμιζες ότι ήξερες!

Οι άντρες προτιμούν όχι τις ξανθές, όπως στη θρυλική ταινία με την Marilyn Monroe, αλλά τις «χαζές»!

Κάνεις ερωτήσεις που αγγίζουν τα όρια τις βλακείας; Δεν έχεις καμία άποψη πέρα από το τι χρώμα θα βάψεις τα χτιστά σου νύχια και αν φέτος θα κάνεις λίγο περισσότερο solarium; Έχεις το χαζοχαρούμενο γελάκι σε κάθε συζήτηση; Πιστεύεις ότι τη «Φιλική Εταιρία» την ίδρυσε ο Περάκης; Έχεις όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με μία ηλικία κάπου 18 με 20;

Ε, ναι! Είσαι ο άνθρωπός τους!

Συγχαρητήρια! Κέρδισες! Είναι όλος δικό σου!

Γιατί αυτό ζητάει σήμερα ένας άντρας ηλικίας από 35 μέχρι όσο πάει.

Το θέμα αγαπητή μου κοπελίτσα είναι ότι το πρόβλημα το έχει αυτός και όχι εσύ.

Είναι τόσο κομπλεξικός και ενδόμυχα απογοητευμένος από τη ζωή του. Θεωρεί πως επιλέγοντας εσένα θα φτιάξει ένα φερέφωνό του, ένα πιστό σκυλάκι που θα τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα και θα ασπάζεται όλα του τα πιστεύω. Μπράβο του, βρήκε ένα τρόπο να νιώσει σπουδαίος  και να δώσει νόημα στη μίζερη ζωή του.

Που και που βέβαια θέλει να νιώσει την επιβεβαίωση του ότι μπορεί να συγκινήσει και κοπέλες «άλλου επιπέδου», αλλά μόλις την πάρει γυρίζει πίσω στις παλιές του συνήθειες με ελαφρά πηδηματάκια. Αυτό γιατί δεν έχει τη δύναμη να αντέξει  να τα «βάλει» με ένα άτομο του δικού του βεληνεκούς.

Μείνε βολεμένος στον πλασματικό κόσμο που έχεις φτιάξει μέσα στη φυσαλίδα σου. Τα άσχημα θα έρθουν αργότερα… και δυστυχώς δεν θα είναι κανείς εκεί για να σε βοηθήσει μπαγασάκο!

Προσωπικά θεωρώ πως «πιο καλή η μοναξιά» - που λέει και το γνωστό άσμα – από το προσπαθήσω να φτάσω στο επίπεδό σου, δυστυχώς δεν μπορώ να πέσω τόσο χαμηλά.

                                                                                                                   
                                                                                                              Λούρου Σταυρούλα

 Facebook page: https://www.facebook.com/pages/Roula-4-All/788226274523456




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου