Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Βασίλης Γραμμένος: Ένας μάχιμος δημοσιογράφος υποψήφιος βουλευτής στην Α' Αθήνας

Ο Βασίλης Γραμμένος γεννήθηκε στην Πάτρα τον Φεβρουάριο του 1974. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και τα τελευταία 20 χρόνια εργάζεται αδιάκοπα στις δημοσιογραφικές επάλξεις, έχοντας με έντονη δραστηριότητα στην Τηλεόραση, στον έντυπο Τύπο, αλλά και στο ραδιόφωνο.

Είναι ένας δημοσιογράφος με Δ κεφαλαίο, που δεν χαρίζεται και που δεν κάνει εκπτώσεις στις ιδέες του για να γίνει αρεστός ή να εξασφαλίσει το μεροκάματο. Ο Βασίλης είναι ένα λαμπρό παράδειγμα για όλους, ένας πραγματικός ρεπόρτερ, ο οποίος δίνει την ψυχή του στο αστυνομικό ρεπορτάζ, που κυρίως υπηρετεί .


Υπηρετεί την αλήθεια και την πατρίδα με τεράστιο προσωπικό κόστος, το οποίο ο ίδιος – προς τιμήν του – ποτέ δεν επικαλέστηκε. Γιατί ο Βασίλης Γραμμένος είναι πιστός. Από τους τελευταίους πιστούς στην τέταρτη εξουσία. Δεν δίστασε να συγκρουστεί με εγκληματικές οργανώσεις, ακόμα και με τους ευυπόληπτους κακούργους των «σαλονιών» και των «κοστουμιών». Απειλήθηκε, εκβιάστηκε αλλά δεν παρέδωσε ποτέ τα όπλα.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο γλυκύτατων κοριτσιών.


Στις εκλογές τις 7ης Ιουλίου κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής στην Α' Αθήνας με την Ελληνική Λύση και αξίζει πραγματικά να βρίσκεται στην Βουλή. Διότι τέτοιοι άνθρωποι, σαν τον Βασίλη, θα βοηθήσουν πραγματικά την χώρα, τον πολίτη, που ξέρει ότι κάποιος θα υπερασπίζεται το δίκιο του απέναντι στην δύναμη του ισχυρού, του διεφθαρμένου. Το έχει αποδείξει άλλωστε, μαχόμενος μόνος απέναντι σε θηρία. Ήρθε η ώρα να του δώσουμε τη δύναμη να αγωνιστεί επιτελικά για την πατρίδα και για όλους μας.



Σταυρούλα Λούρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου